MSX-1
MSX-2
MSX-3

Sistem Kontrol Kualitas

※ Tingkat 100000 bengkel steril ※ Produksi teu otomatis pinuh ※ 10000 tingkat mikroorganisme deteksi ※ Dipiceun lebu di kamar pancuran hawa ection Deteksi biologis ster Étiléna oksida sterilisasi

  • MESON MEDICAL  Laboratory has taken the lead in combining new product development with application market research and has supplied High-quality innovative products for the medical, health and civilian markets, It is praised as a research and development vane.

    Sistem Kontrol Kualitas

    Laboratorium médis MESON parantos nyandak kalungguhan dina ngahijikeun pamekaran produk énggal sareng panilitian pasar aplikasi sareng parantos nyayogikeun produk inovatif anu bermutu tinggi pikeun pasar médis, kaséhatan sareng masarakat sipil, Hal ieu dipuji salaku vane panilitian sareng pamekaran.

  • MESON MEDICAL has established a sound quality system in accordance with the “medical device production quality manager specifications” and maintained effective operation. The production plant, equipment, human resources and other resources meet the production requirements of products,and the control of procurement, production process, inspection and other links is complete and effective.

    Kaunggulan Téknis

    MESON médis parantos ngadegkeun sistem kualitas sora anu saluyu sareng "spésifikasi manajer kualitas produksi alat médis" sareng ngajaga operasi anu épéktip. Pabrik produksi, alat, sumber daya manusa sareng sumber daya sanés nyumponan sarat produksi produk, sareng kontrol pangadaan, prosés produksi, pamariksaan sareng tautan anu sanés lengkep sareng efektif.

  • Understanding the client's vision and strategy,
Continuously improving our products, services and values,
Foresee and slow down customer needs and build effective customer and supplier alliances

    Kapuasan Palanggan

    Ngartos visi sareng strategi klien, Terus ningkatkeun produk, jasa sareng nilai kami, Foresee sareng ngalambatkeun kabutuhan pelanggan sareng ngawangun aliansi pelanggan sareng supplier anu épéktip

tentang Kami
about-(10)

Perusahaan perenahna di Xinfeng county Ganzhou, propinsi Jiangxi anu ngagaduhan angkutan sareng lokasi geografis anu saé sareng nempatan wilayah seluas 10.000 méter pasagi, gedong pabrik Aclean sareng standarisasi 4.000 méter pasagi anu nyumponan sarat pikeun produksi alat médis diwangun. kamampuan…

tingali langkung