page_banner

Tentang Kami

about-(10)

Kami komitmen pikeun nyayogikeun palanggan sareng produk praktis sareng jasa kualitas

MESON médis mangrupikeun perusahaan manufaktur téknologi luhur anu komitmen pikeun R&D, produksi sareng pamasaran produk médis sareng alat médis awét kalayan bisnis utama anu ngalindungan perlindungan médis, perawatan rehabilitasi, terapi fisik & pamariksaan pakai, sareng sajabana.
MESON Médis parantos diékspor produk ka langkung ti 100 nagara sareng daérah di Amérika, Éropa, Asia sareng Afrika, anu nyayogikeun produk praktis sareng jasa kualitas luhur pikeun ampir 10.000 palanggan.
MESON MEDical ngagaduhan bengkel produksi bersih 100.000 tingkat, laboratorium standarisasi tingkat 10.000 sareng alat-alat sterilisasi tingkat lanjut. Éta ketat nerapkeun gaya manajemén aliran jalma sareng logistik
pangalihan, produksi anu aman sareng bersih, sterilisasi lengkep, pamariksaan otomatis sareng kamampuan uji coba mastikeun yén kualitas produk aman sareng dipercaya sareng tiasa nyayogikeun sababaraha jinis produk pelindung sareng suplai pikeun perawatan rumah sakit sareng panyalindungan jalma biasa.

Budaya Médis Meson

Ngalayanan kaséhatan manusa ku kristalisasi hikmah manusa
Komitmen pikeun R&D, produksi sareng pamasaran produk pakai médis sareng alat médis awét
Lengket kana inovasi anu kontinyu kualitas
Integritas, kerja keras, profesionalisme, gawe babarengan, prestasi pelanggan

GFDS

Kaunggulan téknis

Perusahaan parantos netepkeun sistem quallity sora anu saluyu sareng "spésifikasi manajemén kualitas produksi alat médis" OP LENGKAP PENGELOLAAN KUALITAS PRODUKSI PERUBATAN》 , sareng ngajaga operasi anu épéktip. Pabrik produksi, alat-alat, sumber daya manusa sareng sumber daya sanés nyumponan sarat produksi produk, sareng pangaturan pengadaan, produksi produksi, pamariksaan sareng tautan anu sanés lengkep sareng efektif ..

Sistem Kontrol Kualitas
Laboratorium BQ parantos janten kalungguhan dina ngagabungkeun pamekaran produk énggal sareng panilitian pasar aplikasi sareng parantos nyayogikeun produk inovatif anu bermutu tinggi pikeun pasar médis, kaséhatan sareng masarakat sipil, Hal ieu dipuji salaku panilitian sareng pangembangan vane.

factory (2)

Lokakarya steril tingkat 100000

factory (1)

Deteksi mikroorganisme tingkat 10000

factory (3)

Deteksi biologis

factory (4)

Produksi henteu lengkep otomatis

factory (6)

Debu dikaluarkeun dina rohangan pancuran hawa

factory (5)

Éstilisasi étilén oksida

Penyediaan kaamanan
Nyayogikeun palanggan sareng produk anu aman

Pamastian kualitas:Ngagantelkeun pentingna pisan pikeun manajemén kualitas sareng netepkeun sistem jaminan kualitas anu ketat pikeun sadaya prosés desain produk, R&D, produksi, penjualan sareng jasa. Perbaikan kontinyu ngeunaan sistem manajemen kualitas sareng kaamanan pikeun mastikeun kualitas produk. Ngadopsi alat manajemén kualitas canggih, manajemén 5 S, ngudag cacat produk nol

Strict health standard control (2)

Strict health standard control4

Strict health standard control (3)

Strict health standard control (2)

Pasokan Global

MESON Médis parantos diékspor produk ka langkung ti 100 nagara sareng daérah di Amérika, Éropa, Asia sareng Afrika, anu nyayogikeun produk praktis sareng jasa kualitas luhur pikeun ampir 10.000 palanggan.