page_banner

produk

Anti statik GB / T24001-2016 2XL Disposable Protéktif Coverall

pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Inpormasi Detil

Fitur: Disposable, waterproof, tanpa Boots Nami: Pakai Pelindung Coverall
Bahan: Henteu dianyam Ukuran: M, L, XL, 2XL
Warna: Bodas Standar: GB / T24001-2016, GB / T19001-2016, CE
Aplikasi: Perlindungan Karya Jenis: Pakéan
Lampu Cahaya: gb t24001-2016 Disposable Protective Coverall, GB / T24001-2016 tutup baju pakai, CE gb t24001-2016 Dispo

Panjelasan Produk
Antistatik Pasipatan GB / T24001-2016 Disposable Protéktif Coverall

Spésifikasi:

Jenis Antistatik Pasipatan GB / T24001-2016 Disposable Protéktif Coverall
Standar GB / T24001-2016, GB / T19001-2016, CE
OEM / ODM Leres
Kapasitas 60K / dinten
Warna Bodas
Ukuranna M, L, XL, XXL
Sampel Bebas
MOQ 50 PCS

Fitur:
1. Résistansi Cairan Kimia sareng Darah penetrasi pikeun panangtayungan premium
2. Ngalawan bahaya biologis sareng agén inféksi
3. Linting rendah pikeun ngirangan résiko kontaminasi di lingkungan
4. Perlindungan partikel terbatas
5. tingkat kanyamanan tinggi
6. Udara sareng cai épétabilitas uap
7. Résistansi Liquid Chemical and Blood penetration pikeun panangtayungan premium

Aplikasi:
1. Asbés, Kamar bersih, Pembersihan industri, penyerahan kimia, médis / darurat, nyerah minyak, manajemén diaster, percetakan
2. Penanganan Kimia, Gas, Pemurnian Minyak, Industri, Bersih, Las, Téknik
3. Pertanian & Pertanian, Otomotif, Téknik, Semprot Cat, Nyetak, jsb
20200910140555_11810


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami