page_banner

produk

Biru Non Slip 41CM Pakét Sapatu Non Woven

pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi Produk

Bahan:

Non Anyaman

Gram:

35g

Kelir:

Biru

Ukuran:

15 * 40CM

Paking:

100Pcs / Polybag, 1000Pcs / karton

Fungsi:

Cai-buktina, Napas, Bukti Debu, Ramah lingkungan, Paké Tunggal, Kasalametan Pribadi

Lampu Cahaya:

40CM biru sapatu sapatu nganggo, 35g Pakai Non Woven Shoe Cover, 40Cm Pakai Non Woven Shoe

Panjelasan Produk
Sapatu Non Woven Non Slip Shoes Cover ageung
Panjelasan Produk
Panutup sapatu na didamel tina bahan anu henteu ditenun kalayan warna Biru, Bodas mangrupikeun kanyamanan, buktina cair, bernafas, sareng épéktip pikeun ngajagi kaamanan diri dina sapatu anu jelas sareng Henteu géser dina lingkungan jalan anu baseuh. Langkung merenah, praktis, kaamanan sareng desain anu sampurna pikeun mastikeun yén tingkat luhur pangguna panyalindungan kaamanan di seueur lingkungan padamelan anu résiko rendah.

Sapatu Non Slip Disposable Cover ageung
Bahan Non-anyaman
Barang Sytle Ankles elastis
Beurat Gram 35g
Warna Biru
Ukuranna 15 * 40cm
Fitur Comforable, Breathable, Beurat enteh, Bukti Cair
Ngepak 100 pcs / polybag
Fungsi Napas, Bukti Cai, Paké Tunggal, Ramah Lingkungan, Kasalametan Kaséhatan Pribadi
Aplikasi Rumah Sakit, Jasa Dahareun, Lingkungan Kabersihan, Kamar Bersih, Médis, Laboratorium.
MOQ 100.000PCS
Istilah Pamayaran L / C, T / T
Sertipikat CE, ISO

20200910174343_43026


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami