page_banner

produk

Cap Bouffant

pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Tempat Asalna Jiangxi, Cina Ngaran mérek MESON
Pasipatan Bahan Médis & Asesoris Ngaran Produk Cap Dokter
Jenis Elastis, Dasi, Tali Fitur Ngambekan, nyegah lebu, Dianggo
Bahan Non-anyaman / PP Warna Biru, Bodas, Héjo jsb.
Sertifikasi CE Pamakéan Rumah Sakit, Klinik, Layanan Dahareun, Lab jsb.

Jasa:

Sampel + OEM + ODM Ngepak 100 pcs / kantong

Kamampuhan Suplai
1000000 Potongan / potongan per Bulan cap mantri
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
Kantong 100 pcs / PE, 10 tas / karton
Palabuhan pangiriman
Shanghai, Ningbo atanapi Shenzhen

Spésifikasi produk:

Ngaran Produk Disposisi Dokter Cap
Bahan PP Non Anyaman
Ukuranna 63cm * 13.5cm, 62cm * 15cm
Jenis Elastis / Tali / Dasi Hurung
Warna Bodas, Biru, Héjo, jst.
Téknologi Mesin Didamel
Beurat 25g
Ngepak Kantong 100 pcs / PE, 10 tas / karton
Aplikasi Rumah Sakit, Médis, Lab, Pabrik éléktronik, Layanan Dahareun, Klinik jsb.

Fitur: 
● cap dokter Pakai;
● Ngambekan, nyegah lebu, raoseun, lemes;
● Nyegah bulukan rambut pikeun nyingkahan masalah anu mungkin;
● Non-iritasi, ramah lingkungan, kaséhatan, ekonomis;
● Dua jinis cap dokter kanggo pilihan: elastis sareng tali (dasi);
● OEM sayogi pikeun ukuran anu béda tina sirah;
● Pita elastis ékonomis, tegep sareng henteu gampang murag;
● Sampel sayogi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami