page_banner

produk

Breathable OEM 17.5 × 9.5cm Paké Masker Wajah 3 Ply

pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Inpormasi Detil

BFE: Kekecapan Filtrasi Bakteri> 95% Atanapi 99% Ingetan: Disimpen dina garing, ventilasi, gudang non-korosif
CE & FDA: Leres Jenis: Pakéan
Ukuran: 17,5 × 9,5cm OEM: Aya
Lampu Cahaya: 17.5 × 9.5cm 3 lapisan masker pameunteu, 17.5 × 9.5cm Pakai 3 Ply Face Mask, OEM Pakai 3 Ply Face Mask

Panjelasan Produk
3 Ply Perlindungan Rupa Debu Disposable Earloop Face Mask Topéng Bernapas OEM

Barang Pabrik Pasokan Virus Protective Mask Topeng En145 / En14683 CE / FDA
Bahan Nonwoven
Jenis Pakéan
Gaya Ceuli-loop & dasi
Panyimpenan Masker bedah kedah disimpen dina suhu kirang ti 35 ° C sareng kalembaban kirang ti 80% RH.
Labél sareng Logo Salaku produk atanapi tiasa ngaropea
Ngepak Bungkus karton anu kuat kiriman udara anu cocog
Sertipikat CE, FDA, ISO9001, ISO13845

Detil:
1) 17.5 * 9.5cm
2) Bahan anu henteu dianyam
3) Dasi sareng loop ceuli
4) Seueur pilihan warna
5) bébas Fiberglass
6) Pita élastis bébas Latéx
7) Lemes sareng henteu ngairitasi
8) Saringan tinggi sareng gampang napas
9) Irung bar adaptasi, cai-buktina
10) Pikeun pabrik médis, pabrik éléktronik sareng panggunaan profési kebersihan pangan

20200911162128_62692


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami