page_banner

produk

CE Bodas XXL Microporous Disposable Médis Coverall

pedaran pondok:


  • Tempat Asalna: Cina
  • Jumlah Pesenan Minimum: 50 PCS
  • Rincian bungkusan: 1 pcs / Kantong, 50bag / karton
  • Waktos pangiriman: 15 dinten damel
  • Kamampuhan Suplai: 2000 pcs per dinten
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Spésifikasi Produk

    Fitur:

    Baju Pelindung Kasalametan

    Warna:

    Bodas

    Ukuran:

    XS-3XL

    Pangiriman:

    Kira-kira 10 poe

    Aplikasi:

    Perlindungan Umum

    Bahan:

    PP + PE

    Fitur:

    Anti virus, Bukti Lebu, Bukti Cai

    OEM:

    Leres

    Lampu Cahaya:

    Baju Pelindung Kasalametan

    Panjelasan Produk
    Disaluyukeun CE Médis Paké Pakai Lsolation Pakéan, Microporous Virus Protective Coverall Suit
    Jéntré:
    Tempat Asalna: Jiangxi, Cina
    Ngaran mérek:MESON, OEM
    Ngaran: Pakét Kasalametan Isolasi Kasalametan Pakai Pelindung
    Bahan: PP + PE
    Fitur: Anti virus, Bukti Debu,
    Ukuran: S-3XL
    Sertipikat: CE / CNAS
    Fungsi: Kasalametan Pribadi
    MOQ: 1000 pcs per ukuran
    Warna: Bodas, Biru, Héjo jsb.
    Paking: 50 pcs / karton

    Nami Disaluyukeun CE Médis Disposable Pakéan Isolasi, jas Microporous pelindung Coverall jas
    Ukuranna S-3XL
    Bahan PP + PE
    Aplikasi Rumah Sakit, Médis, Lab, Pabrik éléktronik, Layanan Dahareun, Klinik jsb.
    Fitur Anti virus, Bukti Lebu, Bukti Cai
    MOQ 1000 pcs per ukuran
    OEM enya

    Bungkusan & Pangiriman
    Rincian bungkusan
    Pakét: 1Pcs/ Bag, 50Bag/ Carton, Beurat: 6-7kg/ Carton
    Waktos pangiriman: 10-15 Poé Gawe
    Pedaran:

    Warna Bodas
    Ukuranna M: 165cm / L: 170cm / XL: 175cm / XXL: 180cm / XXXL: 185cm
    Bahan Anti-statis Non-anyaman PP lawon + PE napas
    Jenis Dianggo, henteu tiasa dianggo deui
    Aplikasi Rumah Sakit, Klinik, Tempat Umum, jst
    Ukuran Paket 60 * 45 * 40cm / 23.62 * 17.72 * 15.75in

    20200906182854_35048


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami