page_banner

produk

  • ISO9001 Disposable Hooded Coveralls

    Cover Cover Hooded ISO9001 Pakai

    Spesifikasi Produk Nami Produk: Pakai Cover Hooded Waterproof Nonwoven SMS MP Kasalametan Bahan Paké: Polypropylene / SMS / Microporous Film Laminates / PP + PE Beurat: 35-55 Gsm Warna: Bodas, Bulao Ukuran: XL, M, L, XXXL Fitur: Breathable, Anti Baktéri, Aplikasi Eco-friendly: Perlindungan Karya, Tipe Rumah Sakit: Pelindung, Cahaya Tinggi Anu Pakai: baju kerja panutup, Pakéan Anu Diudung, Pamakéan Produk Hooded Disposable Disposable Hoo ...
  • High Structural Strength 65gsm Disposable Non Woven Coveralls

    Kakuatan Struktural Tinggi 65gsm Pakai Non Woven Coveralls

    Inpormasi Detil Ngaran Produk: Pakai PP Non-anyaman Coverall Pikeun Médis Sareng Bahan Hood: PP, SMS, PE, MP, PP + PE Beurat: 65g / m2 Gaya: Kalayan Hood, Tanpa Boot, Zipper Depan Kalayan Flap, Cuffs Elastis Sareng Kaki , Kalayan Elastis Dina Pinggang Warna: Bodas atanapi ukuran khusus: XL, M, L, XXXL Fitur: Waterproof, Breathable, Anti-Bakterial Application: Work Protection High Light: 65gsm white disposable overalls, 65gsm disposable non woven coveralls, 65gsm Disposable Non Wo ...
  • Elastic Wrist ISO PP+PE Disposable Hooded Coveralls

    Elastis Pigeulangan ISO PP + PE Paké Coverode Hooded

    Inpormasi Detil Ngaran Produk: Pakai PP Non-anyaman Coverall Pikeun Médis Sareng Bahan Hood: PP, SMS, PE, MP, PP + PE Beurat: 65g / m2 Gaya: Kalayan Hood, Tanpa Boot, Zipper Depan Kalayan Flap, Cuffs Elastis Sareng Kaki , Kalayan Elastis Dina Pinggang Warna: Bodas atanapi ukuran khusus: XL, M, L, XXXL Fitur: Waterproof, Breathable, Anti-Bakterial Application: Work Protection High Light: 65gsm white disposable overalls, 65gsm disposable non woven coveralls, 65gsm Disposable Non Wo ...