page_banner

produk

  • UV Protection EN14126 Disposable Medical Coverall

    Perlindungan UV EN14126 Pakai Médis Coverall

    Fungsi spésifikasi Fungsi: Anti lebu Anti bau Amung Warna: Paket Bodas: 1 barang / kantong 50 lembar / karton Sértipikasi: CE, EN14126, Pamakéan FDA: Rumah Sakit, Klinik, Layanan Pangan, Lab sareng sajabana Aplikasi: Médis Paké Ngaran Merk: MESON, OEM Cahaya Tinggi: EN14126 pakean pelindung médis, OEM Pakai Médis Coverall, EN14126 Pakét Médis Coverall Detil: Tempat Asalna: Jiangxi, Cina Ngaran Brand: MESON, Nomél Modél OEM: Papakéan Palindung Ngaran Produk: Anti Virus C ...
  • CE White XXL Microporous Disposable Medical Coverall

    CE Bodas XXL Microporous Disposable Médis Coverall

    Fitur Spesifikasi Produk: Baju Pelindung Kaamanan Warna: Bodas Ukuran: XS-3XL Pangiriman: Kira-kira 10 dinten Aplikasi: Bahan Perlindungan Umum: PP + PE Fitur: Anti virus, Bukti Debu, Bukti Cai OEM: Leres Cahaya Tinggi: Baju Pelindung Kaamanan Pedaran Produk Disaluyukeun CE Pakéan Médis Paké Lsolation Médis, Microporous Virus Protective Coverall Suit Detail: Tempat Asalna: Jiangxi, Cina Brand Brand: MESON, OEM Name: Medical Disposable Isolation Safe ...
  • Anti Virus Verified 0.6kg Medical Protective Clothing

    Anti Virus Diverifikasi 0.6kg Pakean Pelindung Médis

    Paket Spesifikasi Produk: 1bahan / kantong 50 lembar / karton Sértipikasi: CE, EN14126, Pamakéan FDA: Isolasi Aplikasi: Médis Paké Layanan: Sampel + OEM + ODM Lampu Cahaya: 0.6kg papakéan médis pelindung, 0.6kg EN14126 médis pelindung médis, 0.6kg Médis Papakéan Pelindung Deskripsi Produk Diverifikasi Panyekel SMS Rumah Sakit Coverall Kimia Virus Paké Pakét Pelindung Médis Detil: Tempat Asalna: Jiangxi, Cina Ngaran Merk: MESON Certifica ...
  • Non Toxic White SMS Hooded Disposable Protective Coverall

    Non Toxic White SMS Hooded Disposable Protective Coverall

    Produk Spesifikasina Balanja: 7-15Working Days Kondisi: Warna Anyar: Bodas Jumlah: 50units / Box Material: PP + SMS Non-woven Function: Medical Use Feature: Breathable, dust Bukti Application: Medical Use High Light: SMS disposable hooded coverall, Hooded Pakét Protéktif Pakét, SMS Pakét Protéktif Pakétip Produk Deskripsi Non - Toxic Bodas Pakét Protékip Pelindung Sareng Hood, Pakét Protékip Pakai Pikeun Lalaki Pedaran: Disposabl ...
  • Mutiple Size Full Body 120g Disposable Work Coveralls

    Gotong-royong Ukuran Pinuh Awak 120g Pakét Kerja Pakai

    Spesifikasi Produk Warna: Bodas Tipe: Médis Pakai Coverall Bahan: Polipropilén (PP) Beurat: 120g Merk: MESON Ukuran: 1pc Dina Aplikasi Paké: Paké Médis OEM: Leres Cahaya Tinggi: 120g jas awak pinuh pakai, 120g PP tutup baju kerja anu tiasa dianggo, 120g baju panutup dianggo Aplikasi Aplikasi Dipaké pikeun operasi panyemprotan cet, panyalindungan lebu asbés, beberesih, pangropéa, médis sareng industri sanés. ngajaga Jauh tina Debu The cl pelindung disposable ...
  • High Elasticity 120*140cm Hospital Isolation Gowns

    Elastisitas Tinggi 120 * 140cm Gowns Isolasi Rumah Sakit

    Bahan Spesifikasina Produk: Warna PPE: Bodas, Koneng sareng sajabana Fungsi: Bernapas, Bukti Debu, Ramah lingkungan, Pakéan Tunggal, Aplikasi Kasalametan Pribadi: Perlindungan Bersih, Rumah Sakit, Médis, Anu Datang, Sértipikat Klinik: CE, Lampu Tinggi ISO: 120 * 140cm pp isolasi gown, 20g Rumah Sakit Isolasi Gowns, 120 * 140cm Rumah Sakit Isolasi Gowns Deskripsi Produk Elastisitas Tinggi Pakai Pakai Gowns, Rumah Sakit Isolasi Gowns Ukuran 120 * 140cm The isolation gown made from PP are c ...
  • Non Absorbent 35g PP Lightweight Yellow Isolation Gowns

    Non nyerep 35g PP Ringan Konéng Isolasi Konéng

    Bahan Spesifikasi Produk: PP Grams: 35g Nami: Gowns Isolation Kuning Ukuran: 120 * 140cm Style: Dasi Dina Beuheung Sareng Pinggang, Aplikasi Elastis: Perlindungan Bersih, Rumah Sakit, Médis, Anu Datang, Sampel Klinik: Gratis Nyayogikeun Sarat Pamayaran: L / C At Sight, T / T High Light: 35g polypropylene gown isolation, 35g Yellow Isolation Gowns, Lightweight yellow isolation gowns Product Product Non Absorbent Yellow Isolation Gowns, Disposable Halangan Gowns Lightweight The isol ...
  • OEM ODM Anti Static 115*137cm Disposable Isolation Gowns

    OEM ODM Anti Statis 115 * 137cm Gowns Isolation Pakai

    Bahan: PP + PE Grams: 35g Warna: Blue Size: 115 * 137cm Packing: 10Pc / Polybag, 100Pcs / carton Function: Breathable, Dust Bukti, Eco-friendly, Single Use, Personal Safe Name: Application Feature: Breathable, Anti- Statis, Waterproof, awét, Nyaman Lampu Cahaya: ODM 115 * 137cm gown isolasi breathable, ODM 115 * 137cm Gowns Isolation Pakai, 115 * 137cm ODM Dis Anti Static Disposable Gowns Isolation Ukuran 115 * 137cm OEM / ODM Sanggup Pedaran Produk The ...