page_banner

produk

  • Shoe Cover

    Tutup Sapatu

    Spesifikasi Produk Tempat Asal Jiangxi, Cina Ngaran Merk MESON, OEM Disinfecting Type Enthylene oxide sterilization Properties Dasar tina Alat Bedah Ukuran Saluyukeun ukuranana sareng élastis, S, M, L, XL, XXL. Saluyukeun ukuranana sareng Bahan elastis Bahan non-anyaman lawon Standar Kasalametan YY / T1633-2019 Pamakéan Rumah Sakit Médis Aplikasi Kaséhatan Médis Suplai Kamampuh 100000 Potongan / potongan per Hari rumah sakit non-slip rumah sakit anti bedah nyertakeun bungkusan & Pangiriman Bungkusan Rincian 1 ...
  • Blue Non Slip 41CM Disposable Non Woven Shoe Cover

    Biru Non Slip 41CM Pakét Sapatu Non Woven

    Bahan Spesifikasi Produk: Non Woven Grams: 35g Colors: Blue Size: 15 * 40CM Packing: 100Pcs / Polybag, 1000Pcs / carton Function: Water-proof, Breathable, Dust Bukti, Eco-friendly, Single Use, Personal Safety High Light: 40CM sampul sapatu sapatu biru, 35g Sapatu Sapatu Non Woven, 40CM Sapatu Non Woven Deskripsi Produk sapatu Non Woven Non Slip Shoes Cover ageung Deskripsi Produk Sarung sapatu didamel tina bahan non anyaman sareng Biru, ...
  • Hygiene 4g CPE Disposable Non Woven Shoe Cover

    Kabersihan 4g CPE Pakai Non Woven Shoe Cover

    Bahan Inpormasi Detil: CPE Grams: 4g Colors: Blue Size: 16 * 41CM Packing: 100Pcs / Polybag, 1000Pcs / carton Function: Water-proof, Dust Bukti, Eco-friendly, Single Use, Personal Safe Style: Elastic On Ankles Application: Perlindungan Bersih, Rumah Sakit, Médis, Datang, Klinik Lampu Tinggi: penjaga sapatu sapatu pakai CPE, Penutup Sapatu Non Woven Pakét, 4g Patu Sepatu Non Woven Deskripsi Produk Pakai Baju Biru CPE Tahan Pelindung Sapatu Ngalangkungan Prod ...
  • Water Resistant PP PE 16*41CM Disposable Shoe Protectors

    Tahan Cai PP PE 16 * 41CM Pakét Pelindung Sapatu

    Bahan Inpormasi Detil: PP dilapis PE Gram: 10g Warna: Bulao / Bodas Ukuran: 16 * 41CM Packing: 100Pcs / Polybag, 1000Pcs / karton Fungsi: Water-proof, Breathable, Dust Bukti, Eco-friendly, Single Use, Personal Safety High Cahaya: 10g sapatu sampul sapatu tahan cai, 16 * 41CM 9g pelindung sapatu nganggo, 10g Pelindung Sapatu Pakai Déskripsi Produk Pakai PP dilaminasi PE Cai Résistén Sapatu Nutupan Pedaran Produk ageung Panutup sapatu didamel tina bahan PP / PE ...