page_banner

Wisata Pabrik

Dasar manufaktur R & D calakan luhur-tungtung
MESON Médis parantos komitmen pikeun P&P, produksi, penjualan sareng jasa konsumsi alat médis. Pabrikna ngaliput legana sakitar 10000 méter pasagi. Éta ngagaduhan seueur jalur produksi otomatis, alat uji propésional sareng bengkel produksi bersih 100.000 kelas. Produk kelas médis disahkeun ku Amérika FDA, CE Éropa, ISO13485 sareng sistem kualitas anu sanés. Kualitas produk sareng pangsa pasar internasional dina posisi terdepan domestik.

Manufacturing-Shop
Toko Manufaktur

Warehouse
Gudang

Quality Control
Kontrol Kualitas

Sterilizing Installation2
Pamasangan sterilisasi

Personnel disinfection (2)
Disinféksi tanaga

OEM / ODM

Kami supplier suplai propésional médis, nyayogikeun jasa OEM, ODM pikeun kéngingkeun pangalaman balanja hiji-hiji. Perbaikan kontinyu, milari tingkat kualitas anu langkung saé. Staf penjualan kami anu berdedikasi tinggi henteu kantos nyingkir ti jalan anu langkung saé pikeun nohonan sareng ngaleuwihan ekspektasi pelanggan. Kami ngubaran palanggan kalayan kasatiaan sareng bakti anu sami, henteu paduli ukuran bisnis atanapi industri na.

QHSE

MESON Médis nyimpulkeun yén QHSE mangrupikeun nilai inti perusahaan sareng meryogikeun sadaya padamel janten tanggel waler sareng tanggung jawab QHSE
MESON Médis tetep dina inovasi téknologi pikeun sarat khusus konsumén fullfil. Urang gaduh bengkel anu beresih sareng rapih, lega sareng tim produksi sareng pamekaran kalayan pangalaman anu euyeub, nyayogikeun dukungan anu kuat pikeun kabutuhan r & d sareng produksi anjeun! Sadaya produk kami saluyu sareng kualitas internasional standar sareng diapresiasi pisan dina rupa-rupa pasar anu béda-béda di dunya. Upami anjeun resep kana salah sahiji produk kami atanapi hoyong ngabahas tarekat khusus, punten kersa ngahubungi kami. Kami ngarepkeun ngawangun hubungan bisnis anu suksés sareng palanggan énggal di panjuru dunya dina waktos anu payun.

RD (2)

RD (3)

RD (1)