page_banner

produk

Elastisitas Tinggi 120 * 140cm Gowns Isolasi Rumah Sakit

pedaran pondok:


  • Tempat Asalna: Cina
  • Jumlah Pesenan Minimum: 1000 pcs
  • Rincian bungkusan: 1pc / kantong, 50 pcs / karton
  • Waktos pangiriman: 7-10 dinten damel
  • Syarat pamayaran: T / T
  • Kamampuhan Suplai: 5000 per poé
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Spésifikasi Produk

    Bahan:

    PPE

    Kelir:

    Bodas, Koneng jst.

    Fungsi:

    Napas, Bukti Debu, Ramah lingkungan, Paké Tunggal, Kasalametan Pribadi

    Aplikasi:

    Perlindungan Bersih, Rumah Sakit, Médis, Datang, Klinik

    Sértipikat:

    CE, ISO

    Lampu Cahaya:

    120 * 140cm pp gown isolasi, 20g Gowns isolasi Rumah Sakit, 120 * 140cm Gowns isolasi Rumah Sakit

    Panjelasan Produk
    Elastisitas Gown Pakai Elastisitas Tinggi, Gowns Isolasi Rumah Sakit Ukuran 120 * 140cm
    Gown isolasi anu didamel tina PP nyaéta kanyamanan, buktina cair, bernafas, sareng épéktip pikeun ngajagi kaamanan diri di kunjungan rumah sakit tina lingkungan inféksi. Langkung merenah, praktis, kaamanan sareng desain anu sampurna sareng tonggong deui, Elastic Cuff, dasi dina beuheung sareng pinggel sadayana anu mastikeun tingkat panggunaan kaamanan anu luhur dina seueur lingkungan padamelan anu rendah.

    Paké Rumah Sakit Isolasi Pelindung Polipropilén Pakai
    Bahan PPE
    Barang Sytle Cuffs elastis, Dasi kana beuheung sareng wasit
    Fitur Comforable, Breathable, Beurat enteh, Bukti Cair
    Ngepak 10 pcs / polybag
    Fungsi Napas, Bukti Cai, Paké Tunggal, Ramah Lingkungan, Kasalametan Kaséhatan Pribadi
    Aplikasi Rumah Sakit, Klinik, Pergigian, sareng padamelan rist anu sanés
    MOQ 10.000PCS
    Istilah Pamayaran L / C, T / T
    Sertipikat CE, ISO

    Spésifikasi
    * Lemes, napas, raoseun.
    * Dirancang Pikeun Maksimalkeun Kenyamanan
    * Dijait, cuffs elastis, sareng kerah, opat kancing
    * kalayan saku atanapi tanpa saku sayogi
    * Tahan napas sareng tahan cairan
    * Desain Breakaway pikeun gampang dipiceun
    * Kualitas tinggi, harga borongan, pangiriman gancang

    20200910161837_85845

    20200910161813_27948

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami