page_banner

Sejarah

Dina akhir Januari, 2020, pakaitna médis Meishang ngatur garis produksi pakean pelindung sareng masker, sareng mimitian ngawangun ranté industri bahan baku hulu mérek, pabrik pabrik pertengahan akhir, sareng terminal penjualan online sareng offline. Ngasilkeun tinggi alat pelindung médis kualitas nurutkeun standar internasional. Éta ngagaduhan laboratorium téknologi payuneun réncangna. kami parantos netepkeun jaringan penjualan anu sampurna sareng sistem jasa purna-jual terpadu di jero negeri sareng luar negeri, anu ngamungkinkeun perusahaan nyayogikeun jasa anu tepat waktos, akurat sareng éfisién, sareng ngagaduhan reputasi pelanggan anu saé. Produkna dijual sadayana di Cina sareng diékspor ka langkung ti 30 nagara sareng daérah sapertos Éropa, Amérika, Asia Tenggara, Amérika Kidul, Wétan Tengah sareng Afrika. Produksi, volume penjualan sareng skala sadayana aya dina peringkat luhur Industri.

about (10)

about (12)

about (15)

about (13)about (14)