page_banner

produk

Kabersihan 4g CPE Pakai Non Woven Shoe Cover

pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Inpormasi Detil

Bahan: CPE Gram: 4g
Kelir: Biru Ukuran: 16 * 41CM
Paking: 100Pcs / Polybag, 1000Pcs / karton Fungsi: Cai-buktina, Bukti Debu, Ramah lingkungan, Pamakéan Tunggal, Kasalametan Pribadi
Gaya: Elastis Dina ankles Aplikasi: Perlindungan Bersih, Rumah Sakit, Médis, Datang, Klinik
Lampu Cahaya: Hansip sapatu disposable CPE, CPE Disposable Non Woven Shoe Cover, 4g Paké Non Woven Shoe Cover

Panjelasan Produk
Pakét Pelindung Tahan Cai CPE Biru Sekali Ditutup ageung

Panjelasan Produk
Panutup sapatu na didamel tina bahan CPE kalayan warna biru nyaéta kanyamanan, buktina cair, bernafas, sareng épéktip pikeun ngajagi kaamanan diri dina sapatu anu jelas sareng Non-selip dina lingkungan jalan anu baseuh. Langkung merenah, praktis, kasalametan sareng desain anu sampurna sareng nyalira non skid kalayan Ankles elastis sadayana anu mastikeun tingkat panggunaan kaamanan anu luhur dina seueur lingkungan padamelan anu rendah.

Pakét Pelindung Tahan Cai CPE Biru Sekali Ditutup ageung
Bahan CPE, PE
Barang Sytle Ankles elastis
Beurat Gram 4g
Warna Biru
Ukuranna 16 * 41cm
Fitur Comforable, Breathable, Beurat enteh, Bukti Cair
Ngepak 100 pcs / polybag
Fungsi Napas, Bukti Cai, Paké Tunggal, Ramah Lingkungan, Kasalametan Kaséhatan Pribadi
Aplikasi Rumah Sakit, Jasa Dahareun, Lingkungan Kabersihan, Kamar Bersih, Médis, Laboratorium.
MOQ 100.000PCS
Istilah Pamayaran L / C, T / T
Sertipikat CE, ISO

20200910174855_43428


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami