page_banner

produk

Cover Cover Hooded ISO9001 Pakai

pedaran pondok:


  • Tempat Asalna: Cina
  • Rincian bungkusan: Pakét standar
  • Waktos pangiriman: 7-15 dinten damel
  • Syarat pamayaran: T / T
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Spésifikasi Produk

    Ngaran Produk:

    Pakéan Coveraced Hooded Jas ngagawekeun SMS MP Kasalametan Nonwoven Waterproof

    Bahan:

    Laminasi Film Polypropylene / SMS / Microporous / PP + PE

    Beurat:

    35-55 Gsm

    Warna:

    Bodas, Biru

    Ukuran:

    XL, M, L, XXXL

    Fitur:

    Napas, Anti Baktéri, Ramah Lingkungan

    Aplikasi:

    Perlindungan Kerja, Rumah Sakit

    Jenis:

    Pelindung, Paké

    Lampu Cahaya:

     Pakét kerja anu tiasa dianggo, Pakai Sarung Anu Diudung, Pakai Sarung

    Panjelasan Produk
    Pakét Hood Coveralls Waterproof Nonwoven SMS MP Kasalametan Gawé
    Spésifikasi:

    Ngaran mérek MESON
    Ngaran Produk Pakét Hood Coveralls Waterproof Nonwoven SMS MP Kasalametan Gawé
    Bahan Pilem polipropilén / SMS / Mikroporosa ngabatesan / PP + PE
    Ukuranna S-5XL
    Warna bodas, biru
    Beurat 35-55 gsm
    Sértipikasi CE / ISO9001
    Waktos pangiriman 7 –15 dinten damel
    Palabuhan Ningbo / Shanghai / Guangzhou atanapi sanésna
    Sarat pamayaran L / C, T / T, Western Union
    Aplikasi rumah sakit, ngolah kadaharan, manufaktur, aplikasi higienis, jsb.

    20200910143210_21097 20200910143226_70437


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami