page_banner

produk

Isolasi Gaun

pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Fungsi Tahan cai Tempat Asalna Jiangxi, Cina
Ngaran mérek MESON Ngaran Produk Jas kaamanan pelindung kimia
Sertipikat ISO9001 Warna Jeruk konéng safir biru héjo
Bahan Kaén anti-racun dilapis ku PVC Kandelna lawon 0.40mm
Gaya Pakean pelindung primér Beurat 4,13kg

Bungkusan & Pangiriman
Ukuran paket tunggal:
50X18X30 cm
Beurat kotor tunggal:
4,130 kg
Tipe Paket:
Kotak Plastik sareng karton atanapi sakumaha pamundut anjeun
Waktos prosés:

Jumlah (Potongan) 1 - 200 201 - 500 > 500
Est. Waktos (dinten) 15 30 Pikeun disawalakeun

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami