page_banner

produk

  • Antibacterial 14.5*9.5CM Children’s Disposable Face Masks

    Antibakteri 14.5 * 9.5CM Topéng Beureum Paké Barudak

    Detil Informasi Inpormasi: Earloop Face Mask Fungsi: Anti Virus Pikeun Ngajagaan Barudak Anjeun Ukuran: 14.5 * 9.5CM Fitur: Lapisan Nyaman: 3 Ply MOQ: 50 pcs / polybag Lampu Cahaya: 14.5 * 9.5CM masker wajah, 1,9g Topéng Ragam Pakai Anak , 14.5 * 9.5CM Barudak Anu Masih Paripolah Katerangan Produk Pedaran Anak Antibakteri Masker Wajah Topéng Sareng Hidung Sapotong Barudak Masker Wajah Disposable: Nami: Topéng Beureum Paké Ukuran: 14.5 × 9.5 cm Warna: Salaku poto ...
  • 3 Ply Non Woven 10 Years Old 14.5cm*9.5cm Kids Face Mask

    3 Ply Non Woven 10 Taun Old 14.5cm * 9.5cm Masker Wajah Barudak

    Detil Informasi Inpormasi: Bedah Mas Mas Anak: Pola Non Tenun: Tipe Adat: Lapisan Pakai: 3 Ply OEM / ODM: Disayogikeun Lampu Cahaya: 2.5g 3 lapis non topun raray non anyaman, 2.5g Topéng Wajah Barudak, 14.5cm * 9.5cm Barudak Masker Wajah Pedaran Produk Pencegahan Debu Pakai Wajah Earloop Topeng Wajah Kanggo Budak 3 - 10 Taun 1. Bahan Topéng: Non anyaman Ukuran: 14.5 * 9.5cm (pikeun murangkalih umur 3-10 taun) Tips: hiji topéng bakal dikirim ku saringan kertas 2 pcs 2 Bahan Saringan Kertas: kaén anu henteu dianyam ...
  • Hypoallergenic 1.6g 35gsm Children’s Disposable Face Masks

    Hypoallergenic 1.6g 35gsm Barudak Topéng Beureum Disposable

    Detil Informasi Inpormasi: Kids Face Mask BFE: 95% - 99.9% Material: Non Woven Feature: Nyaman Lapisan: 3 Ply MOQ: 50pcs / polybag High Light : 35gsm 1.6g Kids Face Mask, 1.6g 35gsm Topeng Rupa Disposable Barudak, 35gsm 1.6 g Barudak Pakai Fa Pedaran Produk Hypoallergenic Childrens Masker Face, Tinggi BFE Kids Médis Topéng Wajah Aman sareng napas. Hypoallergenic, filtrasi tinggi, kapasitas. Beresih sareng ngabantosan. Gelang ceuli elastis tanpa tekanan ...