page_banner

produk

Gotong-royong Ukuran Pinuh Awak 120g Pakét Kerja Pakai

pedaran pondok:


  • Tempat Asalna: Cina
  • Jumlah Pesenan Minimum: 100 pcs
  • Rincian bungkusan: 1 pcs / kantong, 50 pcs / karton
  • Waktos pangiriman: 7-15 dinten damel
  • Syarat pamayaran: T / T
  • Kamampuhan Suplai: 2000 pcs per dinten
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Spésifikasi Produk

    Warna:

    Bodas

    Jenis:

    Coverall Pakai Médis

    Bahan:

    Polipropilén (PP)

    Beurat:

    120g

    Mérek:

    MESON

    Ukuran:

    1pc Dina Paket

    Aplikasi:

    Pamakéan Médis

    OEM:

    Leres

    Lampu Cahaya:

    120g baju awak lengkep disposable, 120g PP baju kerja disposable disposable, 120g coveralls work disposable

    Aplikasi
    Dipaké pikeun operasi nyemprot cet, panyalindungan debu asbés, beberesih, perawatan, médis sareng industri sanés.
    ngajaga Jauh tina Debu
    Pakean pelindung anu tiasa dianggo nyayogikeun awak-pinuh nalika laminating sareng grinding, ngajaga lebu sareng bahan kimia tina baju sareng jauh tina kulit anjeun.
    Kanyamanan
    Mantel payuneun ritsleting téh énténg, tiis sareng raoseun, garing garing, ngeunteung, tahan angin, tahan cai, pakean kamar bersih.
    Bahan anu saé kualitasna
    Dijieunna tina senyawa PP nonwovens anu ngagaduhan sipat insulasi anu hadé.
    20200910135639_73816


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami