page_banner

wartos

ns31478067-ganzhou_municipal_people_s_congress_research_group_to_visit_the_united_states_medical_inspection

Tanggal 9 September2020, pamimpin kelompok panilitian Kongrés Rahayat Kota Ganzhou sumping nganjang sareng ngariksa perusahaan. Pamingpin perusahaan ngadamel pengenalan rinci ka pamimpin kota, sareng mingpin pamimpin rombongan pikeun lebet ka daérah kantor, area tampilan sampel, bengkel produksi pemurnian, laboratorium, gudang produk réngsé, sareng sajabana pamahaman lengkep ngeunaan médis Amérika manajemén tanaga, produksi standarisasi, kualitas produk sareng alur kerja.

Di daérah kantor, pamimpin grup panilitian ngartos prosés pangwangunan perusahaan, sababaraha sistem manajemen sareng perencanaan ka hareup sareng arah strategis, sareng masihan bongbolongan sareng opini anu penting pikeun tujuan ieu. Kami arepkeun pangobatan médis Amérika tiasa damel anu saé di payun sareng nyiptakeun "kasihatan pikahareupeun". Taat kana internasional, ciri profesional pangwangunan. Teras, dina kapamimpinan Chen, anjeunna sumping ka kelas kami 100.000 bengkel pemurnian bebas debu pikeun pamariksaan. Chen ngajelaskeun sadayana prosés produksi sareng prosés produksi ka pamimpin kelompok panilitian, sareng masihan persetujuan anu hadé pikeun prosés produksi sareng kualitas produk. Pimpinan kelompok lega sareng panalitian mikir. Dina kapamimpinan sutradara produksi, urang teras-terasan nganjang ka gudang bahan baku, bengkel bungkusan, lokakarya sterilisasi sareng lokakarya analitis, para pamimpin ningali naon prosésna sareng pamariksaan ketat produk.

Saatos ngadatangan bengkel, pamimpin grup panilitian negeskeun sareng ngayakinkeun produk médis Amérika. Ganzhou Beauty Quotient Medical Technology Co., Ltd. mangrupikeun pangrojong konci sareng industri dukungan di Kota Ganzhou, tapi ogé unit anu ditunjuk pikeun mésér produk alat médis di kota urang. Pimpinan kelompok panaliti ngaharepkeun yén pangusaha Amérika bakal kuat ngembangkeun inovasi mandiri, ningkatkeun inpormasi P&P, ningkatkeun kamampuan inovasi mandiri, sareng merhatoskeun ciptaan, panangtayungan sareng panerapan hak cipta intelektual bebas. Sateuacan réngsé pamariksaan, para pamimpin silih tukeur pandangan sareng Jénderal Chen pangusaha Amérika, sareng ngarepkeun yén pangusaha Amérika bakal teras-terasan ningkatkeun kakuatan komprehensif perusahaan, masihan kaunggulanna, ningkatkeun jabatanana dina industri, ngamajukeun pangwangunan ékonomi régional sareng tiasa ngahontal prestasi anu langkung saé dina industri médis.


Waktos Post: Apr-01-2021