page_banner

wartos

Dina Paméran Alat Médis Internasional Beijing 2020
ns31478132-protective_coverall_and_surgical_gown_of_ganzhou_beauty_quotient_medical_technology_co_ltd_will_be_exhibited_in_beijing_international_medical_device_exhibition_2020

Pakean pelindung médis, pakean bedah, pakean isolasi, masker bedah médis sareng pasokan médis sanés sareng bahan sanitasi anu dihasilkeun ku Ganzhou Beauty Quotient Medical Technology Co., Ltd. dipidangkeun dina Pameran Alat Médis Internasional Beijing anu diayakeun di Pusat Pameran Internasional Cina ti Séptémber 23 ka 25,2020. Pameran Alat Médis Internasional Beijing ngaliput sadaya produk kalebet pasokan médis sareng bahan saniter, alat pamariksaan sareng réagen diagnostik, sareng téknologi inpormasi médis. Éta langsung sareng komprehensif ngalayanan industri alat médis ti sumber ka terminal. Unggal sési 30000 pembeli rumah sakit sareng dealer ti langkung ti 20 nagara, agén ngumpulkeun transaksi situs paméran, bursa.

Ganzhou Beauty Quotient Médis Téhnologi Co., Ltd. salaku panilitian sareng pamekaran, produksi sareng penjualan di salah sahiji ranté industri alat médis perusahaan teknologi tinggi, saprak didirikeun, taat kana ciri internasional, propésional jalan pangwangunan. Tina pakean pelindung kelas médis, papakéan bedah, topéng bedah médis pikeun ngamajukeun pamutahiran produk, inovasi industri sareng pamekaran salaku tanggung jawabna nyalira. Ti produksi dugi ka penjualan, palaksanaan ketat aliran panumpang, manajemén pangalihan logistik, produksi aman sareng bersih, sterilisasi tuntas, tés uji otomatis canggih pikeun mastikeun kualitas produk anu aman sareng dipercaya, pikeun rumah sakit, dealer, agén pikeun nyayogikeun pasokan médis anu dipercaya tina sumber pikeun jasa industri ranté terminal.

Ganzhou Beauty Quotient Medical Technology Co., Ltd. parantos ngawangun 4000 méter pasagi pabrik beresih sareng standarisasi di Xinfeng County, Kota Ganzhou, Propinsi Jiangxi, anu nyumponan sarat produksi alat médis. Éta ngagaduhan gudang, uji coba sareng fasilitas ékspérimén, disinféksi sareng fasilitas panyalindungan pikeun tanaga, jalur produksi otomatis. Éta tiasa ngahasilkeun pakean pelindung médis, pakean bedah médis, papakéan isolasi médis, topéng bedah médis, masker médis anu tiasa dianggo sareng topéng pelindung sadidinten, topéng lebu KN95 sareng produk sanés anu cocog sareng standar nasional. Éta tiasa nyayogikeun sababaraha syarat sareng kategori alat-alat pelindung pikeun perawatan bedah rumah sakit sareng perlindungan masarakat biasa.

Ganzhou Beauty Quotient Medical Technology Co., Ltd. keukeuh ngabaktikeun dirina pikeun panyabab kasihatan, nyiptakeun "kasihatan pikahareupeun", ngadegkeun sistem industri calakan, sadar kana cakupan sadaya produk tina bahan baku, ranté industri, pabrik, penjualan sareng konsumén, mimitian ti handap, ngarencanakeun pencegahan kasehatan sadaya umat manusa. Salajengna aktipkeun sakabeh ékologi industri médis, ngalangkungan tata ranté industri kaséhatan, ngahijikeun sumberdaya pabrik, ngamajukeun ékologi industri médis sareng kaséhatan sareng pangguna salaku inti, kaséhatan salaku operator, kualitas salaku dasar sareng perlakuan médis calakan salaku arah. Ngagunakeun téknologi data ageung pikeun ngawangun platform manajemén kasihatan, kalebet damel sareng pabrikan alat anu tiasa dianggo, lembaga médis, departemén kaséhatan pamaréntah sareng kerjasama sanésna pikeun ngawangun sistem manajemen kasihatan, pikeun ngahontal parobihan tina pangobatan kana pencegahan.
Ganzhou Beauty Quotient Medical Technology Co., Ltd. tulus ngajak sadaya unit dina industri médis sareng praktisi pikeun nganjang!

Jam Buka: 23-25 ​​Séptémber 2020
Tempat paméran: Pusat Pameran Internasional Cina
6 Jalan Bei San Huan Dong, Kacamatan Chaoyang, Beijing


Waktos Post: Apr-01-2021