page_banner

produk

Non nyerep 35g PP Ringan Konéng Isolasi Konéng

pedaran pondok:


  • Tempat Asalna: Cina
  • Rincian bungkusan: Pakét standar
  • Waktos pangiriman: 5-7 dinten damel
  • Syarat pamayaran: T / T
  • Kamampuhan Suplai: 5000 PER HARI
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Spésifikasi Produk 

    Bahan:

    PP

    Gram:

    35g

    Nami:

    Gowns Isolasi Konéng

    Ukuran:

    120 * 140cm

    Gaya:

    Dasi Kana Beuheung Sareng Pinggang, Elastis

    Aplikasi:

    Perlindungan Bersih, Rumah Sakit, Médis, Datang, Klinik

    Sampel:

    Nyayogikeun Gratis

    Syarat pamayaran:

    L / C Sight, T / T

    Lampu Cahaya:

    35g gaun isolasi polipropilénna, 35g Konéng Isolasi Konéng, gaun isolasi konéng enteng

    Panjelasan Produk
    Gowns Isolasi Konéng Henteu nyerep, Gaun Halangan Sekali Pakai
    Gown isolasi anu didamel tina 35g PP kalayan bahan warna konéng mangrupikeun kanyamanan, cairan buktina, bernafas, sareng épéktip pikeun ngajagi kaamanan diri di kunjungan rumah sakit ti lingkungan anu nginféksi. Langkung merenah, praktis, kasalametan sareng desain anu sampurna sareng tonggong deui, Elastic Cuff, dasi dina beuheung sareng pinggel sadayana anu mastikeun tingkat panggunaan kaamanan anu luhur dina seueur lingkungan padamelan anu handap.
    Ngaran produk: Gown isolasi baju konéng
    Bahan biasa: PP / SMS / SMMS sakumaha anu anjeun peryogikeun
    Warna: Bodas Bodas Héjo Konéng atanapi sakumaha anu anjeun peryogikeun
    Ukuran: 120 * 140cm khusus 25G
    Paking: 10 pcs / kantong, 100 pcs / karton
    Disaluyukeun: Sadia (Kalebet gaya, bahan, beurat gram, warna sareng sajabana.)
    Sertipikat: CE SGS
    Fitur: Lampu, Nonabsorbent / Antibakteri / Degradable / Obdurability /
    Merenah Disposable / Anti-statik / Anti Lebu / jsb

    20200910161351_27739

    20200910161409_61693

    20200910161423_69324


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami