page_banner

produk

OEM ODM Punchure Resistant Disposable Sarung Tangan Nitrile

pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Inpormasi Detil

Ngaran Produk: Sarung Nitrile Pakai Jasa: OEM / ODM
Pamakéan: Sapopoé, médis, Kosmetologi, Semikonduktor Ukuran: Ukuran ngarobih
Fitur: Disposable, Dexterity Panjangna: Disaluyukeun
Lampu Cahaya: Sarung tangan disposable nitril biru OEM, Sarung Tangan Nitrile Ringan Pakai, Sarung Tangan Nitrile Pakai OEM

Panjelasan Produk
Sarung Tangan Nitrile OEM / ODM Pakai Sarung Tangan Nahan Tahan Pikeun Nyukuran Ukuran Anu Disesuaikan

Katerangan
Sarung Médis anu tiasa dianggo mangrupikeun sarung tangan anu tiasa dianggo nalika pamariksaan médis sareng prosedur anu ngabantosan nyegah kontaminasi antara pangasuh sareng pasién didamel tina polimér anu béda kalebet latex, karét nitril, vinil sareng neoprénna; éta datang henteu nganggo tanaga listrik, atanapi bubuk ku aci jagong pikeun pelumas sarung tangan, janten langkung gampang ditumpukeun dina panangan. Aya dua jinis utama sarung tangan: ujian sareng bedah.

Fitur
1. kualitas alus teuing, harga kalapa
2. Lemes internal, gampang dianggo
3. Poliétilén alami henteu ngandung unsur réaksi alérgi kana kulit manusa, henteu-toksik, henteu bahaya sareng henteu raos.
4. Ékonomi, fleksibel, merenah, beurat enteng
5. Perhatosan pribadi, pewarnaan rambut, ékspérimén, beberesih, padamelan bumi, réstoran, hotél, perusahaan sareng toko.

Ngaran Produk Grosir Disposable Blue Powder Sarung Tangan Nitrile Gratis Kalayan Kualitas Tinggi
Aplikasi Penanganan umum, pangropéa, perlindungan situs konstruksi jsb.
Ukuran karton 52 * 27.3 * 33
Beurat 2000 pcs / 15kg
Fitur * 100% latex gratis-didamel tina awét, tahan tusukan, protéin sareng bubuk bébas nitril.
* Elastis tinggi sareng super lemes
* Pasisian digulung pikeun ngagampangkeun gampang nyumbangkeun
* Dirancang pikeun masihan perasaan karét sapertos alami
* Tekstur dina tip ramo pikeun cekelan anu ditingkatkeun dina sadaya kaayaan
* Aman pangan, pamariksaan
* Ngajaga tina rupa-rupa bahan kimia
Pangiriman 1-3Hari
Jenis Bubuk Gratis
Kecap konci Sarung pakaiét
Ukuranna S / M / L

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami