page_banner

produk

OEM SMS Henteu steril Strappy Konéng Isolasi Konéng

pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Inpormasi Detil

Warna: Bodas, biru, héjo Ukuran: S-XXXL
Bahan: SMS, PP, PP + PE Fitur: Waterproof, Breathable, Anti Baktéri, Bukti Lebu, Ramah lingkungan
Paking: 50 pcs / ctn, 1pc / kantong Beurat: 30-70g
Aplikasi: Perlindungan Kerja, Médis, Produksi Produk fiberglass, Rumah Sakit, Kimia Oem: Leres
Fungsi: Ngajaga Awak, anti-statis, tahan cai, pamake, Kaamanan Pribadi Syarat pamayaran: T / T
Lampu Cahaya: Strappy Baju Isolasi Konéngs, Teu nganggo Isolasi Konéng Stil, Gown Isolasi Konéng SMS

Panjelasan Produk

Ngaran Produk
Isolasi Gaun / Coverall
Bahan
CPE, PP, SMS, SMMS, PP + PE, adat
Ciri-cirina
Lemes, enteng, henteu toksik, awét, ramah lingkungan
Cuffs
Elastis
Warna
Biru, héjo, konéng, bodas, beureum, pink sareng sajabina
Ukuranna
Ukuran S, M, L, XL atanapi khusus
Sertifikasi
CE, ISO9001
Gaya
Isolasi disposable / coverall / pakean pelindung / jas lab
Pakét
1PC / BAG, 30PCS / CTN atanapi oem
Isolasi Gowns didamel tina polipropilén spunbonded Gaun ieu ngagaduhan cuff elastis pikeun mastikeun pas anu aman nalika nganggo sarung. Éta ngagaduhan hubungan anu panjang dina tali pinggang sareng beuheung. Gowns ieu bébas tina latex, nampilkeun flammability Class1, sareng minuhan standar pikeun kabakaran tina papakéan. Tiasa dianggo dina industri pangan, médis, rumah sakit, laboratorium, pabrik, kamar bersih sareng sajabina.

 

20210119155932_17619

 

20210119160045_61139 20210119160111_33739 20210119160101_62792 20210119160030_75716 20210119160001_59295


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami