page_banner

produk

Kasalametan Pribadi Bodas 120 * 140cm Gédé Pengasing Médis

pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Inpormasi Detil

Tempat Asalna: Cina Ganzhou Barang: Isolasi Gowns Pakai-2020
Pamakéan: Pakean Pelindung Fungsi: Kasalametan Pribadi
Ukuran: 120 * 140cm Jenis kelamin: Unisex, Unisex Pakai Pakai Coverall
Bahan: SMS, PP Warna: Bodas
Lampu Cahaya: 120 * 140cm gown isolasi bodas, XXL 120 * 140cm Gowns isolasi Médis, 120 * 140cm Gowns isolasi Médis

Panjelasan Produk
Isolasi Gowns Pakéan Pelindung Anu Henteu Masihan Ngajaga Anjeun Ngalawan Virus

Jéntré:
Sipat: Médis Polimér Médis & Produk
Tempat Asalna: Cina
Ngaran Merek: Kangda
Nomer modél: Pasokan Médis Umum
Klasifikasi instrumen: Kelas I
Ngaran produk: pakean bedah disposable
Ukuran: S, M, L, XL, XXL
Sertipikat: CE / ISO13485
Bahanna: SMS
Warna: teal / cyan
Jenis: Suplai Médis Umum
Fungsi: Kasalametan Pribadi
Pamakéan: Perlindungan
Gaya: sabuk
Fitur: raoseun

Pedaran:

Ngaran Produk Isolasi borongan baju médis isolasi baju isolasi médis gowns disposable
Bahan 1.PP; 2. SMS; 3. PP kalayan pilem PE
Beurat 20g, 25, 30g, 35g, 40g, 45g, jsb
Gaya Nyulam cuff / Kerah sareng dasi / Kerah nganggo kait sareng gelung / Pinggang nganggo sabuk
Ukuranna 115 * 137cm atanapi ukuran anu sanés
Warna Bodas, Biru, Konéng, Héjo, jsb
Ngepak 1pc / kertas- kantong plastik steril, 50 pcs / karton
OEM Bahan, LOGO atanapi spésifikasi sanés tiasa ngarobih nuturkeun sarat konsumén.

Fitur:
Gowns isolasi médis panjang pinuh pikeun sinyalna. Gowns isolasi médis ieu nawiskeun ékonomis, nyaman sareng perlindungan, kelim Sewn nyayogikeun kakuatan.
Panjang tambahan dina beungkeut pingping ngamungkinkeun baju gown janten gampang diamankeun di payun. Cuffs elastis. Aranjeunna bébas latex.

Bahan biasa: PP / SMS / SMMS sakumaha anu anjeun peryogikeun
Warna: Biru
Ukuran: 120 * 140CM, atanapi sakumaha ukuran anu anjeun peryogikeun
Paking: 10 pcs / kantong, 100 pcs / karton
Disaluyukeun: Sadia (Kalebet gaya, bahan, beurat gram, warna sareng sajabana.)
Fitur: Lampu, Nonabsorbent / Antibakteri / Degradable / Obdurability /
Merenah Disposable / Anti statis / Anti Lebu

1.TEKTOR lemes
Milih ogé polipropilén salaku bahan baku, karaos saé, produk lemes sareng raoseun
2. TEU POISONOUS TANPA IRÉRITASI
Tanpa bahya teu aya bau aneh perlindungan lingkungan-héjo
3.SANAITASI JEUNG ERI-FRIENDLY
Degradasi gampang sareng héjo pikeun lingkungan

20200907111755_48168 20200907111814_98148


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami