page_banner

produk

  • UV Protection EN14126 Disposable Medical Coverall

    Perlindungan UV EN14126 Pakai Médis Coverall

    Fungsi spésifikasi Fungsi: Anti lebu Anti bau Amung Warna: Paket Bodas: 1 barang / kantong 50 lembar / karton Sértipikasi: CE, EN14126, Pamakéan FDA: Rumah Sakit, Klinik, Layanan Pangan, Lab sareng sajabana Aplikasi: Médis Paké Ngaran Merk: MESON, OEM Cahaya Tinggi: EN14126 pakean pelindung médis, OEM Pakai Médis Coverall, EN14126 Pakét Médis Coverall Detil: Tempat Asalna: Jiangxi, Cina Ngaran Brand: MESON, Nomél Modél OEM: Papakéan Palindung Ngaran Produk: Anti Virus C ...
  • CE White XXL Microporous Disposable Medical Coverall

    CE Bodas XXL Microporous Disposable Médis Coverall

    Fitur Spesifikasi Produk: Baju Pelindung Kaamanan Warna: Bodas Ukuran: XS-3XL Pangiriman: Kira-kira 10 dinten Aplikasi: Bahan Perlindungan Umum: PP + PE Fitur: Anti virus, Bukti Debu, Bukti Cai OEM: Leres Cahaya Tinggi: Baju Pelindung Kaamanan Pedaran Produk Disaluyukeun CE Pakéan Médis Paké Lsolation Médis, Microporous Virus Protective Coverall Suit Detail: Tempat Asalna: Jiangxi, Cina Brand Brand: MESON, OEM Name: Medical Disposable Isolation Safe ...
  • Isolation Gown

    Isolasi Gaun

    Fungsi Cai buktina Tempat Asal Jiangxi, Cina Nami Merek MESON Nami Produk Bahan kaamanan pelindung kimia Sertifikat ISO9001 Warna Konéng jeruk nilam biru héjo Bahan anti-racun lawon dilapis ku PVC Kain kandel 0.40mm Gaya Pakéan pelindung primér Beurat 4,13kg Bungkusan & Pangiriman Paket tunggal ukuran: 50X18X30 cm beurat kotor Tunggal: 4.130 kg Tipe Paket: Plastik Box sareng karton atanapi sakumaha pamundut anjeun Waktu Diterangkeun: Jumlah (Potongan) 1 - 200 20 ...
  • Surgical Gowns
  • OEM SMS No Sterile Strappy Yellow Isolation Gowns

    OEM SMS Henteu steril Strappy Konéng Isolasi Konéng

    Detil Inpormasi Warna: Bodas, biru, héjo Ukuran: S-XXXL Bahan: SMS, PP, PP + PE Fitur: Waterproof, Breathable, Anti Bakteri, Bukti Debu, Packing Ramah Lingkungan: 50 pcs / ctn, 1pc / bag Beurat: 30-70g Aplikasi: Perlindungan Karya, Médis, Produksi Produk fiberglass, Rumah Sakit, Oem Kimia: Sumuhun Fungsi: Ngajaga Awak, anti-statis, tahan cai, pamiceunan, Sarat Pamayaran Kasalametan Pribadi: T / T Lampu Cahaya: Gowns Isolasi Konéng Strappy, Henteu Gowns Isolasi Konéng Stililat, Gow Isolasi Konéng SMS ...
  • Disposable Coverall
  • Shoe Cover

    Tutup Sapatu

    Spesifikasi Produk Tempat Asal Jiangxi, Cina Ngaran Merk MESON, OEM Disinfecting Type Enthylene oxide sterilization Properties Dasar tina Alat Bedah Ukuran Saluyukeun ukuranana sareng élastis, S, M, L, XL, XXL. Saluyukeun ukuranana sareng Bahan elastis Bahan non-anyaman lawon Standar Kasalametan YY / T1633-2019 Pamakéan Rumah Sakit Médis Aplikasi Kaséhatan Médis Suplai Kamampuh 100000 Potongan / potongan per Hari rumah sakit non-slip rumah sakit anti bedah nyertakeun bungkusan & Pangiriman Bungkusan Rincian 1 ...
  • Blue Non Slip 41CM Disposable Non Woven Shoe Cover

    Biru Non Slip 41CM Pakét Sapatu Non Woven

    Bahan Spesifikasi Produk: Non Woven Grams: 35g Colors: Blue Size: 15 * 40CM Packing: 100Pcs / Polybag, 1000Pcs / carton Function: Water-proof, Breathable, Dust Bukti, Eco-friendly, Single Use, Personal Safety High Light: 40CM sampul sapatu sapatu biru, 35g Sapatu Sapatu Non Woven, 40CM Sapatu Non Woven Deskripsi Produk sapatu Non Woven Non Slip Shoes Cover ageung Deskripsi Produk Sarung sapatu didamel tina bahan non anyaman sareng Biru, ...
  • Bouffant Cap

    Cap Bouffant

    Tempat Asal Jiangxi, Cina Brand Brand MESON Properties Bahan Médis & Asesoris Nami Produk Dokter Cap Tipe Elastis, Dasi, Tali Fitur Bernapas, Pencegahan lebu, Bahan Pakai Non-anyaman / PP Warna Bulao, Bodas, Héjo jsb Sertifikasi CE Pamakéan Rumah Sakit, Klinik, Layanan Pangan, Lab sareng sajabana Layanan: Sampel + OEM + ODM Packing 100 pcs / bag Kamampuhan Suplai 1000000 Potongan / potongan per Bulan cap mantri Pakét & Pangiriman Rincian Kemasan 100 pcs / PE bag, 10bag / ca ...
  • High Breathability 17.5×9.5cm Earloop Medical Mask

    Breathability Tinggi 17.5 × 9.5cm Topéng Médis Earloop

      Inpormasi Detil MOQ: 100 pcs Bahan: Gaya Fabrias anu henteu ditenun: Paket Eareloop: 50 pcs Per Box Ukuran: 17.5 * 9.5cm Ply: 3 Ply Mask Topeng: 2.9-3.2g / pcs Nami Produk: Pakét Topeng Wajah Disposable: 2000pcs / ctn Sertifikasi : CE FDA Warna: Bodas, Héjo, Bulao Tipe Produk: Topéng Wajah Earloop Lampu Cahaya: 17.5 × 9.5cm 3 ply face mask, 3.2g Topéng Médis Earloop, 17.5 × 9.5cm Earloop Médis Topéng Produk Pedaran Topeng Earloop Masker Sipil 3ply Sipil Disposab ...
  • wipe Paper towel
  • wipe Paper towel

    ngusap anduk Kertas

    Fungsi Inpormasi Detil: Warna Stérilisasi: Ngabersihan anak anjing baseuh Bahan: Fitur Non-Woven: 100% Pamakéan Biodegradable: Aplikasi Beberesih: Meresihan witch Nama Merek: Meson, OEM Packing Ngepaskeun pecs / pack Service: Sampel + OEM + ODM Bahan Spesifikasi Produk Non- anyaman lawon, EDI cai murni Fungsi Maéhan 99,9% tina Bakteri / Maéhan Tiis & Flu Virus Ukuran 12 * 20cm, 14 * 20cm, 15 * 20cm, 16 * 18cm, 17 * 19cm, 18 * 13cm, 20 * 30cm, ukuran ukuran disesuaikan . Fr ...
1234 Teras> >> Halaman 1/4