page_banner

Palayanan

Palayanan
Produk Qualitased, harga kalapa sareng jasa barang; Pamariksaan kualitas tina bahan baku pikeun produksi, sareng pangiriman; Jalma kadali kualitas Profesional, pikeun nyingkahan produk henteu minuhan sarat ngalir ka konsumén; Pamariksaan ketat pikeun bahan baku, produksi, sareng pangiriman; Seri lengkep pakakas dina laboratorium kualitas.

Pakét médis Prototip Coverall
1. Halangan anu saé
2. Jalur perekat hawa panas
3. Syarat téknis pikeun tutup pelindung anu tiasa dianggo pikeun panggunaan médis
Skenario anu lumaku
Éta cocog pikeun staf médis pikeun kontak sareng getih pasien anu berpotensi tepa, cairan awak, sékrési sareng partikel dina hawa nalika damel nyayogikeun panghalang sareng perlindungan.

Gaun Bedah Médis, Médis Ngasingkeun
1. Produk komposit tina spunbonded sareng molten spray
2. Kakuatan luhur sareng tapis tiasa saé
3. Entong ngandung perekat, henteu-toksik

Topeng Médis Paké
Komposisi struktur produk
1. Lapisan munggaran175 25g lawon hidropilik non-anyaman, lébar 195mm
2. Lapisan kadua 25g kaos fusible spray, lebar 195mm
3. Lapisan katilu 25g panolak cai non-anyaman lawon, lébar 175mm

sever (6)

Topéng Bedah Pakai
1. Tilu lapisan panyalindungan
2. Nyegah titisan
3. Nyaring baktéri
3 Ply Protection
Kabocoran Bukti Kain Non-anyaman (lawon Non-anyaman Anyar)
Épéktip ngahambat sareng ngasingkeun Partikel sareng Gas anu ngabahayakeun
Lapisan Saring Densitas Tinggi (Kain Lebur Henteu Tien dilebur)
Lapisan Kulit Kontak anu Hébat (lawon Anyar-anyaman)
Uap-buktina, Bernapas, Non-toksik, Non-stimulasi, Lemes sareng ramah Kulit

Topeng Kabersihan Budak Sekali Pakai
1. Lemes
2. Multi-lapisan
3.Ramah-kulit
4. Ngambekan
5. Nyaman pakean