page_banner

produk

Tutup Sapatu

pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi Produk

Tempat Asalna Jiangxi, Cina
Ngaran mérek MESON, OEM
Tipe disinféksi Ésterilisasi oksida ésterilisasi
Pasipatan Dasar Alat Bedah
Ukuranna Saluyukeun ukuranana sareng élastis, S, M, L, XL, XXL. Saluyukeun ukuranana sareng elastis
Bahan Lawon henteu dianyam
Standar kaamanan YY / T1633-2019
Pamakéan Rumah Sakit Médis
Aplikasi Médis Kaséhatan

Kamampuhan Suplai
100000 Potongan / potongan per Dinten teu nganggo slip rumah sakit anti sapatu panutup

Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
1 pcs / kantong, 1000 pcs / karton
Palabuhan pangiriman
Shanghai, Ningbo atanapi Shenzhen

Waktos prosés

Kuantitas (Sét) 1 - 1000 1001 - 10000 10001 - 100000 > 100000
Est. Waktos (dinten) 7 15 20 Pikeun disawalakeun

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami