page_banner

produk

Perlindungan UV EN14126 Pakai Médis Coverall

pedaran pondok:


  • Tempat Asalna: Cina
  • Jumlah Pesenan Minimum: 50 PCS
  • Rincian bungkusan: 1 pcs / Kantong, 50bag / karton
  • Waktos pangiriman: 15 dinten damel
  • Kamampuhan Suplai: 2000 pcs per dinten
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Spésifikasi produk

    Fungsi:

    Anti lebu Anti bau

    Warna:

    Bodas

    Pakét:

    1 barang / kantong 50 buah / karton

    Sertifikasi:

    CE, EN14126, FDA

    Pamakéan:

    Rumah Sakit, Klinik, Layanan Dahareun, Lab jsb.

    Aplikasi:

    Pamakéan Médis

    Ngaran mérek:

    MESON, OEM

    Lampu Cahaya:

    EN14126 pakean pelindung médis, OEM Pakai Médis Coverall, EN14126 Pakai Médis Coverall

    Jéntré:
    Tempat Asalna: Jiangxi, Cina
    Ngaran mérek: MESON, OEM
    Nomer modél: Pakean Pelindung
    Ngaran produk: Anti Virus Chemical Disposable Coverall Médis Pakét Pelindung
    Bahan: PPE, PP + PE, lawon Non-anyaman
    Fungsi: Anti-lebu-smog-virus-sari
    Jenis: nganggo Hooded sareng sapatu bot
    Aplikasi: Pelindung médis, Perawatan Pribadi
    Pamakéan: Rumah Sakit, Klinik, Layanan Pangan, Lab jsb.
    Fitur: Anti lebu Anti bau
    Sertipikat: CE
    Service kami: sample + OEM + OEM

    20200906180543_72382

    20200906180530_75456


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami