page_banner

produk

ngusap anduk Kertas

pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Inpormasi Detil

Fungsi:

Sterilisasi

Warna:

Ngabersihan witch baseuh

Bahan:

Non-anyaman

Fitur:

100% Biodegradable

Pamakéan:

Beberesih

Aplikasi:

Ngabersihan anak anjing

Ngaran mérek:

Meson, OEM  Ngepak Ngaropea pecs / bungkus

Jasa:

Sampel + OEM + ODM

Spésifikasi Produk

Bahan-bahanna Lawon non-anyaman, cai murni EDI
Fungsi Maéhan 99,9% tina Bakteri / Maéhan Virus Tiis & Flu
Ukuranna 12 * 20cm, 14 * 20cm, 15 * 20cm, 16 * 18cm, 17 * 19cm, 18 * 13cm, 20 * 30cm, ukuranana disesuaikan.
Seungitna Seungit atanapi henteu bau
Ngepak 10-120 pcs / bag (nganggo atanapi henteu nganggo tutup plastik), kotak, bak
NW / GW Salaku urutan konsumén
Sertipikat ISO9001, GMP Éropa, AS
Aplikasi Paké sacara éksténsif dipaké dina beberesih, sterilisasi, keperawatan jsb
MOQ 1000-10000 kantong
Syarat pamayaran Deposit 30% TT, 70% TT ngalawan BL, LC dina titingalian
Waktos pangiriman Ngeunaan 15 workday, Sakumaha urutan pasti

Jasa OEM:
MESON mangrupikeun pabrik sertifikasi ISO anu ngahasilkeun sagala rupa tisu baseuh di Cina. Kalayan tim propésional sareng anjeun bakal kéngingkeun produk anu sampurna!
Eupan balik:
Kami ngajaga standar kaunggulan anu luhur sareng narékahan pikeun 100% kepuasan pelanggan!
Eupan balik penting pisan Kami nyungkeun anjeun langsung ngahubungi kami Sateuacan anjeun masihan kami eupan balik nétral atanapi négatip, ku kituna urang tiasa ngatasi masalah anjeun.
Komunikasi:
1. Kami ngajamin 100% kapuasan pelanggan. Upami barang anjeun henteu sakumaha anu dijelaskeun atanapi lepat nalika anjeun nampi, punten wartosan kami.
2. Punten kersa ngahubungi kami kalayan aya koméntar, patarosan atanapi saran anu anjeun ngagaduhan, kami bakal senang ngabantosan anjeun.
3. Kusabab bédana waktos, panginten kami henteu tiasa langsung ngawalon anjeun, tapi kami bakal balik deui sareng anjeun kalayan 24 jam, henteu ngiringan akhir minggu sareng liburan.

68 69


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami